Când va putea fi folosit bazinul acoperit de înot de la Târgu Jiu

Edilitara Public va prelua de la primărie bazinul acoperit de înot care a fost recepționat recent de la CNI. Va urma apoi elaborarea unui Regulament pentru folosirea bazinului, acesta urmând să fie utilizat de la 1 ianuarie 2023.

În perioada următoare se va elabora un regulament pentru folosirea bazinului de înot din Târgu Jiu, a precizat viceprimarul din Târgu Jiu, Bogdan Bejinaru. Regulamentul pentru utilizare este necesar pentru buna desfășurare a activității, acesta fiind în primul rând un bazin didactic. „Trebuie să elaboreze în perioada următoare Regulamentul pentru folosirea bazinului și va fi în dezbatere publică. Nu am mai avut un astfel de bazin în Târgu Jiu și nici în Gorj. Este un bazin didactic în primul rând și va fi folosit de către elevi, dar și de către adulți. Vom avea un regulament clar legat de cum se va proceda. În primul rând vom avea discuții cu directorii de școli care vor face o evaluare legată de numărul de clase care vor să folosească bazinul și cu ce frecvență. Vor fi programări și apoi vedem și ce prețuri se vor stabili pentru adulți. Avem nevoie și la bazin de personal de specialitate care să intervină la nevoie. Bazinul va fi deschis 7 zile din 7. Cred că de la 1 ianuarie 2023 vom avea totul pus la punct dar încercăm și mai devreme”, a declarat viceprimarul Bogdan Bejinaru.

După ce se va elabora regulamentul de folosire și se va angaja personalul necesar deservirii bazinului va putea începe programul cu școlile din Târgu Jiu dar și cu publicul, acesta urmând să fie deschis pentru adulți după ce elevii vor încheia orele de înot.

Vizualizări: 1,459

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: