Când vin banii pentru finalizarea stadionului

Cele cinci milioane de euro de care mai este nevoie pentru finalizarea lucrărilor la stadionul din Târgu Jiu ar putea fi aprobate chiar în următoarea şedință de Guvern. Anunțul a fost făcut de senatorul Florin Cârciumaru, care admite că mai sunt lucrări multe de efectuat, iar banii vor veni mai mult ca sigur.

Proiectul de hotărâre prin care vor fi alocați aceşti bani a fost în dezbatere publică timp de zece zile, pe site-ul Ministerului Dezvoltării Regionale. După ce vor veni banii, va fi organizată licitația şi abia apoi vor demara lucrările. „Suma a ajuns la cinci milioane de euro. Este un volum mare de lucrări. Canal, apă, partea subterană, amenajare peisagistică şi canalizare pluvială până la Jiu. Mai sunt multe lucrări. S-ar putea să fie băgat proiectul pe ordinea de zi în următoarea şedință şi să fie dată hotărâre de Guvern şi să urmeze celelalte etape”, a fost explicația senatorului Florin Cârciumaru.

Autoritățile locale au avansat un nou termen pentru finalizarea stadionului. După patru amânări, ultima promisiune este sfârşitul acestui an. (A.A.)

Vizualizări: 678

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: