Vor să schimbe acoperişul Casei de Cultură

Casa de Cultură va rămâne tot în paragină până când judecătorul se va pronunţa în privinţa licitaţiei câştigate de Primăria Târgu Jiu, în urmă cu două luni. Clădirea este administrată de un lichidator judiciar. Primăria are în plan să reabiliteze acoperişul imediat după ce va primi garanţia că deţine cu acte în regulă Casa de Cultură din oraş.

„Aşteptăm ca judecătorul să se pronunţe. Imediat ce se va pronunţa judecătorul în privinţa acestei achiziţii, să putem să alocăm sumele necesare pentru reabilitarea parţială a acesteia, cel puţin pe partea de acoperiş. Până nu devenim proprietari cu acte, nu putem să facem nicio investiţie”, a explicat primarul Marcel Romanescu.

Primăria Târgu Jiu a reuşit să cumpere, la licitaţie, Casa de Cultură din oraş, în schimbul sumei de 3,8 milioane de lei. În plus, municipalitatea mai are nevoie de încă pe atât ca să poată reabilita clădirea ce a ajuns în paragină. Plouă prin acoperiş, se desprinde tencuiala şi, în unele zone, au căzut bucăţi din tavan. (A.A.)

Vizualizări: 641

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: