Târgu Jiu: Avertisment pentru asociaţiile de proprietari

Asociaţiile de proprietari din municipiul Târgu Jiu care nu efectuează lucrări de deratizare şi dezinsecţie a subsolurilor blocurilor riscă amenzi usturătoare. Sancţiunile vor fi aplicate de Poliţia Locală Târgu Jiu. Amenzile pornesc de la 500 de lei şi pot ajunge până la 3.000 de lei.

„Primăria municipiului Târgu Jiu aduce la cunoştinţă cetăţenilor că asociaţiile de proprietari sunt obligate să ia măsuri pentru efectuarea deratizării şi dezinsecţiei la subsolurile blocurilor şi în canalele aflate în proprietate comună. Comitetul executiv al asociaţiei de proprietari stabileşte condiţiile privind întreţinerea proprietăţii comune, conform prevederilor legale. Neluarea măsurilor cu privire la deratizare şi dezinsecţie constituie contravenţie şi se sancţionează cu amendă potrivit legislaţiei în vigoare”, a declarat Anamaria Ianc, purtătorul de cuvânt al Primăriei Târgu Jiu.

Municipalitatea întreprinde măsuri pentru exterminarea ţânţarilor, dar numai pe spaţiile din domeniul public. În acest sens, în ultimele luni au fost executate câteva lucrări de dezinsecţie cu mijloace aeriene, dar şi la nivelul solului.

Vizualizări: 1,889

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: