Direcţie nouă, post vacant de director la Consiliul Judeţean

Postul de director executiv al Direcţiei managementul proiectelor şi relaţii externe din aparatul de specialitate al Consiliului Judeţean Gorj a fost scos la concurs de autorităţile judeţene. Este vorba de o direcţie nouă, înfiinţată la începutul acestui an, în urma reorganizării direcţiilor din Consiliul Judeţean.

Claudia Giurgiulescu, consilier în cadrul direcţiei, ocupă interimar postul de director executiv al Direcţiei managementul proiectelor şi relaţii externe. Printre altele, şeful acestei direcţii coordonează activitatea de management a echipelor de implementare a proiectelor finanţate din fonduri nerambursabile şi urmăreşte dezvoltarea şi consolidarea capacităţii administrative privind accesarea fondurilor nerambursabile.

„Funcţia a fost exercitată cu caracter temporar pe o perioadă de maximum 6 luni, iar acum se scoate la concurs potrivit legii. Toate direcţiile s-au reorganizat. Aşa va fi şi la Direcţia Tehnică şi la Direcţia Economică, probabil va urma un lanţ de concursuri de acest gen”, a declarat Oana Paloş, purtătorul de cuvânt al Consiliului Judeţean Gorj.

Cei interesaţi de postul de director pot depune candidaturile, la sediul Consiliului Judeţean Gorj, până în data de 22 august. Proba scrisă a fost programată pentru 3 septembrie, iar interviul va fi susţinut de candidaţi în maximum 5 zile lucrătoare de la data susţinerii probei scrise.

Pentru a participa la concurs, candidaţii trebuie să aibă studii superioare de ştiinţe economice, perfecţionări sau specializări în domeniul managementul proiectelor, să fie numiţi într-o funcţie publică din clasa I, dar şi să aibă o vechime de minimum 7 ani în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice.

Vizualizări: 1,514

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: