Când vor afla sindicatele din CEO ce conţine proiectul de buget pe 2018

Sindicaliştii din CE Oltenia vor putea afla ce conţine proiectul de buget al companiei pentru anul în curs abia la începutul săptămânii viitoare. Documentul nu a fost prezentat până acum de administraţie partenerilor de dialog social, deşi au avut loc câteva şedinţe de negocieri. Ultima a fost chiar luni, 12 februarie, însă atunci s-au discutat „numai chestiuni de cancan”, spun surse sindicale.

Membrii federaţiilor din comisia de negociere se vor întâlni miercuri, 14 februarie, într-o nouă rundă de negocieri cu administraţia, însă nici de această dată nu se vor purta tratative. La şedinţă nu vor lua parte şefii din Directorat şi se pare că se vor discuta numai chestiuni legate de partea scrisă a Contractului Colectiv de Muncă.

În lipsa unui proiect de buget, discuţiile pe partea de salarizare vor începe de luni, 19 februarie. Până atunci, pe seama proiectului de buget vor mai avea loc discuţii în şedinţele Consiliului de Supraveghere şi Directoratului CE Oltenia, programate pentru această săptămână.

Proiectul ar fi fost avizat de ambele foruri de conducere ale CE Oltenia, însă sindicatele ar fi aflat ce conţine şi ar fi cerut suplimentări pe anumite capitole înainte să se ajungă la negocieri. Cert este că documentul poate fi revizuit, cu acordul Ministerului Energiei.

Vizualizări: 1,453

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Economie:

Citește și: