Candidaţii PDL bagă zâzanie în PSD

Florin Gheorghescu, propunerea democrat-liberalilor la Primăria Motru, este cumnatul vicepreşedintelui PSD al Consiliului Judeţean, Vasile Râbu. Se pare că acest lucru este pe cale să stârnească o furtună în cadrul PSD, între Dorin Hanu şi Vasile Râbu.

Gheorghescu a anunţat deja că vrea să fie contracandidatul lui Hanu şi că ar fi multe de făcut în localitate. Problema mare este legătura de rudenie pe care o are cu social-democratul Vasile Râbu, care, culmea a fost susţinut de primarul din Motru, Dorin Hanu, să ocupe postul de vicepreşedinte la Consiliul Judeţean.

Florin Gheorghescu declară, pentru Radio Infinit, că nu crede că posibila sa candidatură la funcţia de primar i-ar putea crea probleme cumnatului Râbu, despre care spune că este „un om care a ajutat PSD-ul”. „Dl Râbu este şi cumnatul meu şi nu cred că se pune problema să fie divergenţe.  Şi eu am o relaţie foarte bună cu dl Hanu. Dacă eram prieten cu dl Hanu, ce trebuia, să nu mai candidez“, spune Gheorghescu.

Vicepreşedintele Consiliului Judeţean, Vasile Râbu, susţine că habar n-a avut de dorinţa cumnatului său de a candida pentru funcţia de primar la Motru. Deşi, în presa locală, au fost deja o mulţime de articole pe această temă. „Nu ştiam că e candidat la primăria Motru. Rudele ţi le dă Dumnezeu. Eu o să-l susţin la primărie pe domnul Hanu. N-am trădat şi nici nu voi trăda niciodată Partidul Social- Democrat” susţine Râbu care reaminteşte că el este cel care l-a adus pe Dorin Hanu la PSD.

CAMPANIE

Deputatul PSD Vasile Popeangă e convins că rudenia n-are de-a face cu politica aşa că are încredere în Vasile Râbu despre care spune că va fi un „vector important al campaniei lui Dorin Hanu, la Motru”.

Vizualizări: 168

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: