Candidații USR-PLUS, întâlnire cu oamenii de afaceri gorjeni

Mai mulți candidați ai Alianței USR-PLUS la alegerile europarlamentare au fost vineri în Gorj. Este vorba de Cristian Ghinea, Dragoș Pîslaru, Nicolae Ștefănuță, Ramona Strugariu, Vlad Gheorghe, gorjeanul Alin Mituța și George Țăranu.

Candidații la alegerile europarlamentare au avut o discuție cu mediul de afaceri, de unde au aflat cele mai grave probleme cu care se confruntă aceștia: lipsa forței de muncă pe anumite calificări, birocrația, lipsa drumurilor pe care să poată circula cu utilaje de mare tonaj cu care să își livreze produsele. “Oamenii își doresc aceleași lucruri peste tot, își doresc debirocratizare, își doresc ca statul să nu le mai ceară atâtea hârtii, își doresc o reformă reală a pieței de muncă, pentru că nu mai găsesc muncitori care să lucreze pe utilaje, nu mai găsesc strungari, cei care sunt se apropie de pensie, tinerii nu au mai fost pregătiți pentru astfel de meserii”, a spus Cristian Ghinea, candidatul de pe locul al doilea al Alianței 2020 USR PLUS.

Alături de candidați a fost și coordonatorul campaniei electorale, fostul ministru al Sănătății Vlad Voiculescu. Acesta a spus că regretă gândirea pe care o avea acum zece ani, când refuza gândul de a intra în politică. “Acum zece ani credeam că politica nu este pentru oameni ca noi, pentru oameni ca voi. Am greșit, cred că noi toți am greșit. Oamenii cu bun simț ar trebui să se implice în politică”, a fost mesajul lui Vlad Voiculescu, care a lansat îndemnul de participare masivă la vot pe 26 mai.

Vizualizări: 1,213

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: