Candidatul Partidului Nesimţit şi liderul politic care a încetat să existe

PSD Gorj a decis astăzi ca Mihnea Costoiu să candideze pe Colegiul 2 Senat. Este o opțiune nesimțită, a unui Partid Nesimțit, care firește că a “onorat” pe candidatul nesimțit Mihnea Costoiu. Ce mă determină să-i numesc NESIMȚIȚI veți afla, pe îndelete, începând din zilele următoare.

Astăzi, nu mai puțin de șapte primari liberali (din Rovinari, Drăguţeşti, Bâlteni, Bărbăteşti, Săcelu, Urdari și Polovragi) au trecut, de facto, la PSD, adică la Partidul Nesimțit. Iată cum se adună NESIMȚIȚII, câtă frunză și iarbă, să fure iar voturile gorjenilor și să le dea înapoi doar sărăcie, batjocură și deznădejde.

Tot astăzi, odată cu înrolarea celor şapte primari liberali în Partidul Nesimțit, Dian Popescu încetează să mai existe ca lider politic. În acest moment se dovedește că Dian Popescu a mințit când a anunțat gorjenii că primarul liberal Mihai Mazilu a fost desemnat și este susținut de primarii liberali pentru Senatul României. S-a văzut astăzi că primarii liberali susțin candidatul nesimțit propus de Partidul Nesimțit și nu m-ar mira deloc să aflu că însuși Mazilu se va vinde pentru a-l vota și el pe Costoiu.

Destructurarea PNL, în Gorj, ca partid istoric, sub atenta “coordonare” a lui Dian Popescu, nu este doar un atac la adresa opoziției, ci constituie, înainte de toate, un atac la adresa democrației.

În ultimele zile mai mulți politicieni din așa-zisa opoziție au deplâns, la rândul lor, cât se poate de teatral, blatul cu PSD-ul de care chiar ei se fac vinovați și de care i-am acuzat într-un mod foarte argumentat. De-acum e inutil să mai vorbim de blatul opoziției cu PSD-ul pentru că, odată cu dezertarea celor șapte liberali, nimeni nu mai poate spune unde începe și unde se termină, în Gorj, PSD-ul.

Din fericire, gorjenii au bun simț, dar nu mai au răbdare. De 24 de ani sunt conduși rău de Partidul Nesimțit. PSD-ul vine cu primari și șefi de instituții publice, câtă frunză și iarbă, dar gorjenii de rând îi așteaptă pe 25 mai așa cum i-au așteptat românii, pe timpuri, pe turci, la Posada.

“Patimile” Partidului Nesimțit nu au luat sfârșit odată cu desemnarea candidatului nesimțit Mihnea Costoiu, ci abia încep.

PREȘEDINTE FORȚA CIVICĂ Gorj, Ion SĂVOIU

Vizualizări: 178

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: