Candidatul PNL la Primăria Drăguțești, soluția pentru dezvoltarea comunității

Candidatul PNL Gorj, la primăria comunei Drăguțești, Ionuț Crăc, continuă  seria de întâlniri cu locuitorii comunei, pentru a afla problemele cu care aceștia se confruntă. Ionuț Crăc candidează la funcția de primar al comunei Drăguțești, convins fiind că va găsi soluții pentru dezvoltarea localității.  Ionuț Crăc vrea să transforme comuna Drăguțești într-un  loc  în care oamenii vor fi respectați de autorități, iar administrația se va face nu în interes personal, ci în interesul oamenilor și al comunității. „Și Drăguțești are dreptul de a fi înscrisă pe harta comunelor prospere din țară! Și aici, oamenii se pot bucura de investiții în infrastructură, de locuri de muncă și de un trai decent.  Menirea autorităților locale, a primarului, este aceea de a se asigura că toți cetățenii comunei duc un trai decent, iar conducătorii comunității sunt cei care asigură condițiile pentru bunăstarea fiecărui locuitor”, consideră candidatul PNL Gorj, la primăria comunei Drăguțești.

Ionuț Crăc consideră că singura garanție a dezvoltării comunei Drăguțești este administrația  eficientă, care să lucreze în echipă, în interesul și pentru oamenii din localitate. În cadrul întâlnirilor cu alegătorii, Ionuț Crăc  discută cu oamenii despre proiectele pe care le propune, menite să facă din Drăguțești o comună prosperă. Printre prioritățile candidatului PNL la Primăria Drăguțești se numără și următoarele proiecte:

Ø Utilizarea judicioasă a resurselor bugetare și îndepărtarea diverselor grupuri de interese din zona proiectelor derulate de primărie.

Ø Nivelul taxelor și impozitelor locale se va reduce cu 25%, dat fiind faptul că în prezent, acestea sunt stabilite la nivelul celor din municipiul Tg-Jiu.

Ø Alimentarea cu apă potabilă din rețeaua publică, a tuturor gospodăriilor de pe raza comunei, nu va mai fi o problemă pentru comuna Drăguțești, dacă puțurile forate vor fi decolmatate anual.  Analizele privind calitatea apei provenită din puțurile deja forate au demonstrat că apa este potabilă și poate fi destinată consumului uman.

Ø Vor fi realizate proiecte de canalizare pentru satele Dâmbova, Tâlvești, Urechești, cartierele Văleni, Cârbești Deal, precum și Drăguțești, între podurile râurilor Amaradia și Zlasti.

Ø Dimensionarea corectă a stației de epurare pentru preluarea apei menajere, este o necesitate care va fi realizată, în cel mai scurt timp.

Ø Extinderea rețelei de gaze în satul Iași.

Comandat de PNL Gorj,

CUI mandatar financiar: 21170006

Galerie foto



Vizualizări: 1,611

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: