Candidează pentru șefia secțiilor din Spitalul Județean

Omul și postul la concursul organizat de Spitalul Județean de Urgență din Târgu Jiu pentru o parte din funcțiile de șef de secție din unitate. Conform datelor publicate pe site-ul unității spitalicești, pentru șefia Secției Cardiologie și-a depus dosarul medicul Adela Morega, iar la Pediatrie a candidat doctorița Natalia Ișfan.

Medicul Adrian Tetileanu a candidat la funcția de șef secție la Secția Obstetrică Giecologie, iar pentru Psihiatrie a aplicat medicul Ana Maria Cîmpeanu. Doctorul Dinu Blendea s-a înscris la concursul pentru postul de șef secție la Oncologie, iar pentru șefia Serviciului de Medicină Legală a aplicat medicul Daniel Dijmărescu. Cu o excepție, Serviciul de Medicină Legală, este vorba de specialiștii care conduc în prezent, interimar, secțiile respective.

Candidaturile acestora au fost admise și urmează să susțină concursul. A mai fost scos la concurs și postul de șef al Secției UPU SMURD, pentru care a aplicat doctorița Maddy Huzu. Și-a retras însă candidatura, dat fiind faptul că zilele trecute a fost numită în funcția de director medical la Spitalul Județean de Urgență din Târgu Jiu.

În această primă selecție au mai fost scoase la concurs și funcțiile de șef secție pe secțiile Ortopedie Traumatologie, ATI I și Endocrinologie. ”Nu s-a depus nicio candidatură pentru aceste funcții. Le vom scoate din nou la concurs. Procedura va continua până la ocuparea tututor posturilor de șef de secție prin concurs, conform legii 95/2006, în vederea încheierii contractelor de administrare cu managerul unității”, a declarat Gigel Capotă, managerul Spitalului Județean de Urgență din Târgu Jiu.

Vizualizări: 5,128

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: