Canicula a topit punctele pandurilor! Iordănescu, nemulţumit!

Căldura şi mentalitatea au fost motivele invocate de antrenorul Edi Iordănescu pentru rezultatul de 0-0 obţinut de Pandurii sâmbătă, în deplasarea de la FC Voluntari. „A fost foarte cald. E foarte greu să stai şi pe margine. Nu înţeleg de ce trebuie să jucăm cu 38 de grade la nivelul gazonului. Căldura a făcut ca ritmul să fie cel care a fost", a explicat Iordănescu.

FC Voluntari - Pandurii Tg Jiu, meci contând pentru etapa a treia a Ligii I la fotbal, s-a încheiat cu scorul 0-0. Gazdele au avut cea mai bună ocazie în min. 41 prin Bălan, care a câștigat un duel în careu cu Șandru, dar a șutat pe lângă poartă. Oaspeții au fost la un pas de a deschide scorul în min. 61 prin Momcilovic, care a primit o pasă în spatele apărării ilfovene, a scăpat singur cu portarul, dar Balauru a intervenit salvator.

Gorjenii au început puţin mai alert partida, dar orice acţiune s-a stins în preajma careului lui Balauru, fără ca poarta să fie pusă în vreun fel în pericol. Nici echipa ilfoveană, încurajată de o galerie zgomotoasă de aproximativ 50 de fani, nu a fost mai bună. Tehnicianul pandurilor, Edi Iordănescu, este nemulţumit, deoarece spera să câştige partida. „Sunt total nemulţumit de joc, pentru că am venit să câştigăm. Obiectivul nostru e 1-6 şi trebuie să ne îndeplinim acest obiectiv. A contat foarte mult căldura de afară. S-a început mult prea repede campionatul. Sperăm ca la final, când se va trage linie, acest sezon să fie mai bun decât cel precedent. Noi am condus jocul în majoritatea timpului, dar n-am avut finalitate. Suntem într-un proces de reconstrucţie. Trebuie să omogenizăm echipa. Sunt total nemulţumit de rezultat. Îmi doream cele trei puncte”, a spus Edi Iordănescu. 

Antrenorul gorjenilor crede că jocul a fost dominat de elevii săi. „Am dominat jocul ca posesie şi ca atitudine, dar ne-a lipsit finalitatea. Degeaba avem posesie, dacă nu reuşim s-o băgăm în poartă. Sunt foarte nemulţumit. ... Am mai pierdut două puncte, sunt foarte nemulţumit de rezultat. Am venit aici să adunăm cele 3 puncte. De la aceste jocuri trebuie să scoatem maxim. Nu era o crimă ca am pierdut cu Steaua, nu cu ea ne luptăm. Avem jucători de valoare, dar suferim la mentalitate. Avem tendinţa să ne mulţumim cu puţin. Trebuie să fim mai agresivi", a comentat tehnicianul Pandurilor, în cadrul emisiunii Digi Sport Special. Pandurii a strâns 4 puncte după primele 3 etape.

Vizualizări: 131

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: