Cântărețul Nelutu Trandafir, rănit într-un accident rutier

Început de an cu probleme pentru Neluțu Trandafir, cântărețul care interpretează muzică populară dintr-un scaun cu rotile, el rămânând cu infirmități în urma unui accident rutier produs în urmă cu două decenii. Duminică după-amiază artistul a fost implicat din nou într-un accident, având nevoie de ajutorul pompierilor militari pentru a fi descarcerat, după ce mașina sa a fost izbită în plin de un alt autoturism. Accidentul a avut loc în curba dublă dinspre Răchiți către Lelești, cântărețul venind dinspre Baia de Aramă pentru a merge spre Târgu Jiu, unde locuiește. În timp ce urca panta și lua curba respectivă, un alt autoturism a intrat pe contrasens și l-a izbit în plin, ambele mașini derapând apoi pe carosabilul umed, afară ningând.

Mașina care l-a izbit pe Trandafir s-a rotit pe carosabil, în timp ce cea a cântărețului a ajuns pe marginea dreaptă a drumului, fiind ținută în loc și de o remorcă de lemne pe care cântărețul o aducea spre Târgu Jiu. La fața locului au fost deplasate mai multe ambulanțe, inclusiv una de tip SMURD, dar și un echipaj de pompieri de la descarcerare. Aceștia au lucrat minute bune la îndepărtarea ușilor contorsionate din dreptul celor doi conducători auto, cam în același timp ambii șoferi fiind scoși din autoturisme și transportați spre ambulanțe. Neluțu Trandafir a menționat că șoferul celălalt i-a apărut brusc în față și nu a mai avut cum să îl evite, el fiind îngrijorat pentru soarta soției sale, care fusese deja transportată spre spital. Ambii șoferi erau cu nevestele în mașini și cele două femei au ajuns la Unitatea de Primiri Urgențe, unde au primit îngrijirile medicale de rigoare, ulterior salvările aducându-i la spital și pe cei doi conducători auto.

În mașina lui Neluțu Trandafir s-a mai aflat și un al treilea pasager, care a scăpat însă teafăr, el spunând cum s-a întâmplat accidentul. „A venit domnul cu mașina cealaltă, ne-a tăiat drumul și a intrat direct în noi, aici. Neluțu nu a mai avut cum să îl evite”, a spus bărbatul, în urmă cu mai bine de patru ani Neluțu Trandafir mai trecând printr-o experiență asemănătoare. Și atunci o altă mașină de pe contrasens a intrat în autoturismul său și l-a izbit în plin, el ajungând la spital alături de ceilalți răniți. Cel mai grav accident l-a avut însă în urmă cu două decenii, după cum a mărturisit un prieten al artistului, venit la fața locului duminică pentru a vedea ce s-a întâmplat de această dată. „El a mai avut un accident în urmă cu 20 de ani. Atunci a rămas paralizat la picioare. Era tot iarna și a încercat să nu între în niște copii. A preferat să intre într-un stâlp și așa a ajuns în cărucior. Acum am venit aici să vedem ce s-a întâmplat și cum se simte el”, a povestit bărbatul respectiv.

Polițiștii au deschis un dosar penal pe numele conducătorului auto, acesta fiind cercetat pentru vătămare corporală din culpă.

Vizualizări: 251

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: