Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Cantonaţi în acelaşi hotel cu Galatasaray

Pandurii au locuit în ultimele două zile din stagiul de pregătire din Antalya alături de vedetele echipei Galatasaray Istambul. Formaţia turcă a sosit în hotel vineri după-amiază stârnind mare agitaţie în zonă dinpartea personalului hotelului care s-a pregătit să-i primească cât mai bine cât şi din partea fanilor din Antalya care au venit să-i aştepte pe campioni, să obţină autografe sau să se fotografieze cu jucătorii. Galatasaray Istambul a avut sâmbătă programat meciul din campionat cu echipa locală Antalya Spor, joc pe care l-au pierdut însă cu scorul de 0-1.

Cei de la Galatasaray sunt cantonaţi de fiecare dată cînd joacă în Antalya la Hotel Sera. Stabilimentul este cel mai mare hotel din zonă şi cel mai bine cotat, patronul acestuia fiind membru în Consiliul de Administraţie al clubului din Istambul. Odată cu Pandurii, în primul stagiu, s-au aflat în cantonament la Sera şi tinerii de la echipa a doua a celor de la Galatasaray iar în prima parte a celui de-al doilea stagiu au fost cazaţi la acelaşi Hotel Sera şi baschetbaliştii de la Galatasaray. În ultima săptămână a stagiului din Antalya la hotel Sera s-au mai aflat în cantonament doar două echipe de fotbal, ambele din România, Pandurii şi FC Snagov, după ce în prima parte a acestui stagiu fuseseră cantonaţi acolo şi fotbaliştii de la  FC Gomel din Belarus precum şi naţionala Republicii Moldova condusă de antrenorul care a fost dorit în urmăcu un an de Pandurii Târgu Jiu, Igor Dobrovolski.

Vizualizări: 70

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: