Căpitanul Universității Craiova a fost operat la Roma

Căpitanul Universității Craiova, Nicușor Bancu, a ieșit accidentat în repriza secundă a duelului dintre Rapid. Jucătorul a suferit o ruptură a ligamentelor încrucișate fost deja operat la Roma dar va lipsi câteva luni de pe teren.

Universitatea Craiova a anunțat pe rețelele sociale că Nicușor Bancu a fost operat cu succes, urmând ca în perioada următoare să intre în programul de recuperare. Bancu a fost operat la Roma, la profesorul Pier Paolo Mariani, la clinica Roma Villa Stuart. ”Nicusor Bancu a fost operat la Roma în clinica profesorului Mariani. Intervenția chirurgicală a fost una de succes și nu au fost complicații. Îl așteptăm în cel mai scurt timp pe teren pe căpitanul nostru”, a anunțat Universitatea Craiova, pe Facebook.

Bancu va fi indisponibil între 4 și 6 luni, o veste care este una cât se poate de rea pentru Universitatea Craiova, care va fi nevoită să se descurce fără căpitan până în primăvara anului viitor.

Accidentarea lui Bancu l-a forțat pe Edi Iordănescu să-l cheme la lot pe Bogdan Vătăjelu, un alt fotbalist de la Universitatea Craiova.

Vizualizări: 864

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: