Concurs reluat pentru şefia spitalului

Administratorii Spitalului Judeţean de Urgenţă din Târgu Jiu au scos la concurs postul de manager. Candidaturile pot fi depuse până în data de 25 iulie, iar susţinerea proiectului de management a fost programată pentru zilele de 9 şi 10 august. Rezultatele finale ale concursului vor fi comunicate Consiliului de Administraţie, condus de sindicalistul Valentin Popa, până în data de 20 august.

Este cea de-a doua încercare a administratorilor celui mai mare spital din Gorj de a promova o persoană în funcţia de manager. Prima a avut loc în luna martie. Atunci, la concurs s-au înscris trei candidaţi. Actualul manager interimar Gigel Capotă şi-a retras candidatura chiar înainte de a susţine proiectul în faţa comisiei de concurs, asta după ce presa a dezvăluit că este urmărit penal într-un dosar de fraudare a unui concurs desfășurat în spital. Ceilalţi doi candidaţi, medicul Gheorghe Neaţă şi economistul spitalului Adrian Grecu, nu au reuşit să obţină nota minimă 7, pentru a promova concursul.

Candidaţii vor trebui să declare şi acum pe proprie răspundere că nu sunt urmăriţi penal sau nu au cunoştinţă că este începută urmărirea penală asupra lor. Această declaraţie trebuie depusă la dosarul de înscriere la concurs. Managerul interimar Gigel Capotă spunea că ia în considerare o nouă candidatură pentru şefia spitalului.

Vizualizări: 2,373

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sănătate:

Citește și: