Caragea câștigă procesul cu un cunoscut om politic. Suma!

Fostul șef al IPJ Gorj, Viorel Caragea, a obținut în instanță daune de 20.000 de lei de la liberalul Vasile Popeangă. Acesta spune că, atunci când sentința va deveni definitivă, va dona banii unei “case de copii”.

Caragea susține că a fost jignit, acum un an și jumătate, într-o emisiune de radio. “M-a făcut milițian nespălat și a zis că mi-a făcut tata nu știu ce donații. Am fost la Cîmpina, am luat hârtie că am făcut școala de poliție, nu am fost o zi milițian. Instanța a luat adresă de la IPJ că am lucrat din 1 decembrie 1990 ca polițist, am avut doi martori și aia a fost”, a spus Caragea, precizând că Popeangă l-a “disperat cu amânările”. Procesul s-a judecat în zece termene.

Viorel Caragea spune că va face recurs, pentru că suma cerută de el a fost de 100.000 de lei. “O să donez banii la DGASPC, să îl execute ei, să îi pună poprire pe pensie, dacă nu vrea să plătească”, a spus Caragea.

“Admite în parte acţiunea civilă formulată de reclamantul Caragea Viorel Salvador, în contradictoriu cu pârâtul Popeangă Vasile. Obligă pârâtul la plata către reclamant a sumei de 20.000 lei, cu titlu de daune morale. Obligă pârâtul la plata către reclamant a sumei de 100 lei- taxă timbru, cu titlu de cheltuieli de judecată. Ia act că reclamantul va solicita cheltuieli de judecată, constând în onorariu de avocat, pe cale separată”, este decizia din 8 martie a Judecătoriei Târgu Jiu, care poate fi apelată în 30 de zile. 

Caragea mai are un proces pe rol cu primărița Sectorului 1 București, Clotilde Armand.

Vizualizări: 5,182

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: