Carambol la Motru

În seara zilei de 23.05.2011, orele 21:15, în timp ce patrulau pe DN 67- Calea Severinului din municipiul Motru, poliţiştii s-au sesizat din oficiu despre faptul că s-a produs un accident de circulaţie soldat cu avarierea a patru autovehicule.

În urma verificărilor efectuate s-a stabilit că S.C., de 41 ani, din municipiul Motru, în timp ce conducea un autoturismul pe DN 67, nu a acordat prioritate de trecere unui alt autoturism, condus regulamentar din sens opus. A intrat în coliziune laterală cu acesta, iar din impact, autovehicul tamponat a acroşat alte două autovehicule staţionate regulamentar.

Fiind testat cu aparatul etilotest, S.C. a prezentat o concentraţie de 0,41 mg/l alcool pur în aerul expirat. A fost condus la Spitalul Motru, unde i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

De asemenea, poliţiştii au întocmit pe numele acestuia, acte premergătoare sub aspectul comiterii infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care prezintă o concentraţie alcoolică ce depăşeşte limita legală.

Vizualizări: 101

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: