Carambol pe şosea în cartierul Drăgoieni

Carambol pe şosea în Cartierul Drăgoieni. Trei maşini s-au lovit în lanţ din cauza unui şofer neatent care nu a păstrat viteza regulamentară. O singură persoană a fost transportată la Unitatea de Primiri Urgenţe, pentru că avea probleme cu inima şi numai ce fusese externată din spital. În timp ce oamenii legii făceau cercetarea la faţa locului, alte două autoturisme s-au tamponat din acelaşi motiv.

Neatenţia la volan şi nepăstrarea distanţei de deplasare au dus la producerea evenimentului rutier din cartierul Drăgoieni. Trei maşini au fost avariate şi din fericire nu au existat victime omeneşti. „Evenimentul rutier s-a produs cel mai probabil din cauza neatenţiei în trafic, dar şi pentru că şoferii nu au păstrat distanţa regulamentară. Din fericire nu au existat victime din cauza impactului”,a declarat inspectorul Florin Mergea.

O cardiacă a ajuns la spital

O singură persoană a ajuns la spital pentru că s-a speriat şi avea probleme cu inima. Femeia numai ce fusese externată din spital, unde primise tratament pentru afecţiunile cardiace. ”Trei maşini s-au lovit în lanţ. Eu am frânat pentru că maşina din faţa mea a încetinit. Şoferul din spatele meu a încetinit şi el, dar l-a lovit cel de-al treilea implicat în accident, iar maşina a fost proiectată în mine. Nu au fost victime, doar o singură femeie care suferea cu inima şi s-a speriat. Numai ce ieşise din spital din cauza acestor probleme”, a explicat unul dintre şoferi. 

Cei trei şoferi implicaţi în evenimentul rutier au fost testaţi cu aparatul etilotest, iar rezultatul a fost negativ. În timp ce oamenii legii făceau cercetarea la faţa locului, alte două autoturisme s-au tamponat.

Vizualizări: 128

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: