Caravana LSRS 2013 porneşte la drum

Voluntarii Ligii Studenţilor Români din Străinătate (LSRS) străbat din nou ţara în lung şi-n lat pentru a susţine seminarii de orientare şi informare despre studiul în străinătate.

Conform tradiţiei, Caravana LSRS va parcurge şi în 2013 un traseu prestabilit, oferind şansa ca prin organizarea de seminarii gratuite cei interesaţi de studiile în străinătate să afle detalii despre oportunitățile existente și informații utile atunci când pleacă la studii peste hotare.

Caravana este un proiect care recunoaşte şi susţine interesul puternic al tinerilor români de a dobândi o educaţie de calitate în străinătate şi care vine în întâmpinarea necesităţii de informare a acestora cu privire la oportunităţile academice internaţionale.

Echipa de studenţi, masteranzi, doctoranzi şi absolvenţi români ai universităţilor  din întreaga lume oferă sprijin informaţional  prin seminariile organizate pe teritoriul  ţării. Aceste sesiuni de informare se adresează tuturor elevilor şi  studenţilor din România interesaţi să-şi continue studiile în străinătate.

Cea de-a cincea ediţie a Caravanei LSRS se va desfăşura în perioada mai-iunie în 15 oraşe: Bucureşti, Drobeta Turnu Severin, Cluj-Napoca, Constanţa, Craiova, Braşov, Bistriţa, Petroşani, Medgidia, Piteşti, Ploieşti, Timişoara, Arad, Sibiu şi Câmpulung Muscel. Calendarul complet al seminariilor precum şi detaliile de înscriere sunt disponibile pe blogul http://gostudy.lsrs.ro/.

Vizualizări: 142

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: