Caravana PP-DD a străbătut Gorjul

Caravana PPDD face turul judeţului. Stafful de campanie al Partidului Poporului- Dan Diaconescu, în frunte cu Mihai Prunariu, candidatul partidului la  Consiliului Judeţean Gorj au fost sâmbătă şi duminică în mai multe localităţi ale Gorjului unde s-au întâlnit cu oamenii copleşiţi de probleme, care vor o schimbare.

Crasna, Muşeteşti, Bumbeşti-Jiu, Runcu, Băleşti şi Turceni. Sunt doar câteva din localităţile prin care a trecut caravana Partidului Poporului-Dan Diaconescu. Mihai Prunariu şi stafful său de campanie a stat de vorbă cu oamenii din Crasna şi a încercat să le identifice problemele. „Avem multe probleme aici la Crasna. Pensiile sunt mici, suntem bolnavi, nu avem cum să mai muncim. Nu avem bani de medicamente, iar copiii ne-au plecat. Vrem locuri de muncă, să ne vină acasă tineretul. Au vândut tot ce s-a putut. Nu se poate aşa ceva. Şi-au bătut joc de noi 20 de ani”. Şi la Băleşti, Mihai Prunariu a discutat cu oamenii şi a împărţit materiale de campanie. ”Vrem să avem siguranţa că ne mai primim pensiile. Înainte ne mai luam, ne mai puneau, acum ne-au luat şi nu ne-au mai dat nimic înapoi. Ne este frică să nu ni le ia de tot. Vrem să avem o siguranţă. Vrem o schimbare. Dan Diaconescu este viitorul nostru, al copiilor şi al nepoţilor”, spune un localnic.

Sâmbătă, Prunariu a ajuns la Bâlteni. Cea mai mare problemă identificată de staff-ul de campanie a fost aceea că nu sunt locuri de muncă iar tinerii pleacă din ţară. ”Vrem o schimbare pentru că nu mai suportăm. Ţara asta a decăzut în ultimul hal. Trebuie să facem ceva. Cei care au fost până acum doar ne-au promis. Noi mergem cu Dan Diaconescu. Vrem să muncim. Vrem locuri de muncă şi vrem să ne vină copiii acasă din străinătate”.

„Oamenii au nevoie de o schimbare. Au fost multe probleme dar în special vor să muncească şi îşi vor copiii înapoi acasă. Trebuie să facem ceva pentru aceşti oameni, pentru că până acum nu au primit decât promisiuni”

Mihai Prunariu, candidatul PP-DD la CJ Gorj

 „Şi aici, la Bâlteni, cea mai mare problemă a oamenilor este lipsa unui loc de muncă. Oamenii trebuie să înţeleagă faptul că ei pot schimba lucrurile. Important este să se prezinte la vot şi să voteze schimbarea”

Nicoleta Mocioi, candidat la CJ Gorj

„Noi ne-au făcut platforma electorală în funcţie de problemele oamenilor. Nu le promitem ce nu putem realiza. Nu l-am făcut noi şi am venit cu el în faţa lor. I-am consultat înainte pentru a le identifica problemele şi majoritatea dintre ele se găsesc în platforma noastră” 

Gheorghe Neaţă, candidat CJ Gorj

Vizualizări: 147

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: