Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Cărbunele, pe primul loc în Sistemul Energetic Național

Complexul Energetic Oltenia a asigurat, sâmbătă, peste 20% din necesarul de energie al României, clasându-se pe primul loc în Sistemul Energetic Național. Potrivit datelor furnizate de Transelectrica, sâmbătă la prânz, cărbunele a produs 23,7% din energie. 

Pe locul doi, a fost hidro, cu 22,3%. Procentele s-au mai schimbat foarte puțin spre după-amiază, când hidrocentralele au trecut pe primul loc. 

În acest context, cea mai mare carieră de cărbune din România, Cariera Roșia, nu mai funcționează după ce a fost suspendat, în instanță, autorizația de mediu, într-un proces deschis de Bankwatch. Compania energetică a făcut apel. 

Daniel Burlan, managerul companiei, a declarat că dacă nu va fi repornit lucrul în cariera de la Roșia, riscă să fie oprit un grup de la Termocentrala Rovinari.

Vizualizări: 2,265

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Economie:

Citește și: