Cârciumaru: Ciurel este reprezentantul Guvernului USL

Preşedintele PSD Gorj, Florin Cârciumaru, a comentat astăzi declaraţiile liderului PNL Dian Popescu despre conducerea CE Oltenia. „Acesta nu e management, râde lumea de noi! Domnul Ciurel să uite că înainte de a fi manager a fost politician”. „Cei ce fac managementul CEO trebuie să se dea jos din copac şi să facă o comuniune cu politicienii şi sindicatele”, a spus preşedintele PNL Gorj.

Răspunsul lui Cârciumaru a fost pe măsură. L-a apărat pe şeful CE Oltenia Laurenţiu Ciurel, despre care a spus că este reprezentantul Guvernului USL. De mai multe ori liderii USL au declarat însă că selectarea lui Ciurel în fruntea CEO a fost corectă, fără implicaţii politice.

Şi asta nu e tot. Cârciumaru a spus că este mai vechi în politică şi nu ia în calcul ce spune Dian Popescu. „Eu consider că domnul Dian s-a grăbit când a făcut o asemenea declaraţie. Eu nu iau în calcul ceea ce spune domnul Dian pentru că, din punctul meu de vedere, eu am ani grei şi ani mulţi în politică şi nu se fac asemenea declaraţii, (...) mai ales în cazul în care USL-ul din care face parte şi domnul Dian şi eu şi domnul Greblă este la guvernare şi până la urmă domnul Ciurel este reprezentantul guvernului USL“, a spus Cârciumaru.

Vizualizări: 121

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: