Cârciumaru, cu noi solicitări la Ponta

Primarul din Târgu Jiu Florin Cârciumaru a profitat ieri de întâlnirea cu Victor Ponta, pentru a-i face noi solicitări. „Prin intermediului domnului Victor Ponta a avut loc întâlnirea dintre ANRE şi conducerea CE Oltenia, la care am participat şi eu. Am profitat de ocazie, pentru a transmite unele solicitări premierului”, a spus Cârciumaru.

Primarul a cerut sprijinul ministrului Dan Şova, pentru a fi începute cât mai rapid lucrările la centura Târgu Jiului. „Din păcate, au fost depuse două contestaţii, iar asta împiedică începerea investiţiei”, a spus Cârciumaru. Acesta a solicitat premierului deblocarea fondurilor pentru amenajarea parcului de pe Insuliţă.”Lucrarea este gata, constructorul trebuie să îşi primească banii”, a spus primarul. Acesta a solicitat de asemenea urgentarea transferării terenului de la unitatea militară către primărie, în vederea construirii unui cartier de locuinţe, bani pentru anveloparea blocurilor, dar şi implicarea premierului în includerea operelor lui Brâncuşi în patrimoniul UNESCO.

Şi preşedintele Consiliului Judeţean Gorj Ion Călinoiu s-a dus cu solicitări la Bucureşti, printre acestea fiind urgentarea transferării unei părţi din Uzina Sadu II către administraţia judeţeană, pentru realizarea unui nou parc industrial la Bumbeşti Jiu. Blocajul este de aproape un an, dar se dau termene peste termene. (R.S.)

Vizualizări: 184

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: