Cârciumaru, fără contracandidat! Surupăceanu nu vrea şefia PSD Gorj

Social-democraţii vor rata ocazia unei dezbateri interne pentru postul de preşedinte al organizaţiei, Mugurel Surupăceanu anunţând ieri că nu va candida la şefia PSD Gorj la viitoarea conferinţă a organizaţiei judeţene. Deputatul social-democrat a ţinut să infirme speculaţiile din presă din ultima vreme, speculaţii generate tot de unele afirmaţii ale sale, prin care dădea de înţeles că ar putea candida împotriva lui Florin Cârciumaru. Parlamentarul afirmă însă că actuala echipă de conducere are merite incontestabile din punct de vedere electoral şi el, în calitate de vicepreşedinte al PSD Gorj, îşi doreşte să facă parte pe mai departe din actuala echipă.

Mugurel Surupăceanu afirmă că la viitoarele alegeri interne din PSD Gorj va candida doar pe acea funcţie cu care vor fi de acord şi colegii săi din fruntea organizaţiei. Deputatul mai declară că tot ce doreşte este să fie în continuare membru în actuala echipă câştigătoare din fruntea filialei, fapt care îl lasă pe Florin Cârciumaru fără vreun contracandidat, nimeni altcineva din PSD Gorj neanunţând că şi-ar dori postul ocupat în ultimii ani de primarul de Târgu Jiu.

„La alegerile interne din partid voi candida doar acolo unde stabileşte Biroul Executiv al PSD Gorj. Aşa e corect, democratic şi statutar. Vreau să infirm speculaţiile din ultima vreme şi fac precizarea că nu doresc cu orice preţ locul lui Florin Cârciumaru, pe care îl apreciez pentru eforturile depuse în ultimii ani, ci vreau să identificăm cele mai bune soluţii care să ofere PSD Gorj suportul necesar pentru a câştiga detaşat alegerile care urmează. În opinia mea, acum este bine să păstrăm actuala formulă de conducere a filialei, conducere cu care am obţinut rezultate foarte bune la ultimele confruntări electorale”, spune deputatul care este şi vicepreşedinte al organizaţiei judeţene.

Vizualizări: 81

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: