Rânca: Ninsori la început de aprilie

S-a întors iarna la munte. A nins, în acest weekend, în stațiunea montană Rânca, spre bucuria turiștilor care și-au rezervat vacanța în zonă. S-a așternut un strat nou de zăpadă astfel că sezonul de schi nu se va închide prea curând.

Codul galben sub care se află zona de munte a județului Gorj a adus ninsori și vânt în stațiunea Rânca. S-a așezat și un strat de zăpadă de câțiva centimetri peste cel vechi și se schiază în condiții excelente. „Este foarte frumos. Nu mă așteptam să ningă. Am văzut prognoza, dar mi s-a părut incredibil că va mai ninge la început de aprilie”, a spus un turist. „Ninge ca în toiul iernii. Este un peisaj splendid. Mi-a plăcut foarte mult că pârtia a fost mult mai liberă și nu ne-am făcut griji că stăm în aglomerație”, a spus un alt turist.

Dacă vremea nu se va încălzi brusc, iubitorii sporturilor de iarnă ar putea schia, în Rânca, și de Paști. Va fi cel mai lung sezon de schi din ultimii ani. Ca să atragă cât mai mulți turiști în stațiune, mulți cabanieri au anunțat că vor mai reduce prețurile pentru pachetele turistice din această lună.

Vizualizări: 1,491

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Călătorii:

Citește și: