Cârciumaru mai vrea un mandat în Senatul României. Care este condiția!

Florin Cârciumaru își mai dorește încă un mandat în Senatul României. Anul viitor vor fi alegeri parlamentare, iar actualul senator ar vrea să fie din nou pe lista PSD. Cârciumaru anunță și că nu s-ar supăra dacă nu ar mai primi girul organizației social-democrate.

Alegerile parlamentare sunt programate la finalul anului 2020. Senatorul Florin Cârciumaru își va încheia atunci primul mandat în Senatul României, dar nu are de gând să se retragă.

Cârciumaru a anunțat că ar mai vrea încă patru ani pe un post de senator. Ca să i se îndeplinească dorința, are nevoie mai întâi de votul colegilor din conducerea PSD Gorj.

Senatorul a declarat că va alege alt drum dacă nu va fi pus pe lista candidaților. “Mă voi implica în organizarea alegerilor la nivel de județ și mai ales la nivelul municipiului. În ceea ce privește viitorul meu personal, pe altă linie, îmi doresc, dacă și organizația PSD Gorj este de acord, să mai merg pentru încă un mandat de senator. Dacă organizația PSD Gorj va considera că nu trebuie, nu voi mai merge. Îmi voi vedea de altceva. Voi merge pe alt drum. Asta este dorința mea în acest moment pentru că am demonstrat că pot să fiu și un bun senator, pot să fac ce este nevoie pentru județul Gorj. Am înțeles că mai sunt mulți analiști politici care critică activitatea parlamentarilor. Chiar i-aș ruga să verifice activitatea noastră”, a fost mesajul senatorului Florin Cârciumaru, la Radio Accent.

Vizualizări: 2,142

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: