Cârciumaru: Nu am semnat scrisoarea anti-Dragnea

Presa centrală a publicat lista cu liderii PSD care au semnat scrisoarea prin care îi cereau lui Liviu Dragnea să plece de la conducerea partidului. Pe listă apare şi numele liderului PSD Gorj, Florin Cârciumaru. În total sunt 28 de semnatari, dar numai opt au votat pentru plecarea lui Dragnea în Comitetul Executiv. Deocamdată a apărut doar o listă, nu şi documentul.

Senatorul de Gorj, Florin Cârciumaru, neagă informaţia. „Dezavuez cu fermitate informaţiile apărute în mass-media, potrivit cărora m-aş număra şi eu printre semnatarii scrisorii anti-Dragnea”, a spus Cârciumaru. Liderul PSD Gorj confirmă faptul că a avut discuţii cu unul dintre autorii scrisorii, vicepremierul Paul Stănescu, dar spune că nu a semnat. „Domnul preşedinte al PSD, Liviu Dragnea, cunoaşte faptul că, în acea perioadă, foarte mulţi lideri de organizaţii din ţară, prezenţi şi pe acea listă, am fost invitaţi de către domnul vice-premier Paul Stănescu să ne explice conţinutul scrisorii, însă în ceea ce mă priveşte, nu am semnat nimic, acest aspect putând fi demonstrat”, a mai spus Cârciumaru.

Preşedintele PSD Gorj mai spune că în Comitetul Executiv a susţinut „fără nicio ezitare”, menţinerea lui Liviu Dragnea la şefia partidului. (A.A.)

Vizualizări: 465

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: