Morega, despre aliaţi: Oameni neserioşi

Viceprimarul PSD din Motru, Cosmin Morega, este deranjat de faptul că aliaţii săi din consiliul local - consilierii ALDE - au votat Regulamentul de organizare şi funcţionare a aparatului propriu al primarului, propus de Gigel Jianu. Proiectul a trecut cu 10 voturi „pentru” şi 9 „împotrivă”, alături de PSD votând doar consilierii de la PSRo. „Din păcate, colegii de la ALDE, şi de această dată au votat alături de primarul Gigel Jianu, aşa cum au făcut şi la organigramă. A mai votat şi un coleg de la UNPR”, a spus Morega. Acesta a spus că o localitate care nu are niciun fel de investiţii avea nevoie de altceva, nu de posturi în plus şi salarii mai mari.

Cosmin Morega a spus că nici nu se baza pe consilierii de la ALDE, cu care teoretic PSD este în coaliţie. „Le cunosc felul şi caracterul acestor oameni, dacă dumnealor aşa au considerat că e bine pentru cetăţeni, asta este”, a mai spus viceprimarul din Motru.

Morega nu mai este interesat de o alianţă cu ALDE în CL Motru: „Nu îmi mai doresc o alianţă cu oameni neserioşi. Când au avut interese personale, nu au votat decât în interesul lor, nu i-a mai interesat de cetăţeni”. (A.A.)

Vizualizări: 1,116

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: