Avertisment pentru Berca: Respectă deciziile PNL ori pleacă!

Consilierul local Eduard Berca a ieşit din graţiile primarului Marcel Romanescu. Supărat că nu respectă deciziile partidului, Romanescu i-a transmis colegului său că poate să-şi caute altă organizaţie politică dacă nu va ţine cont de direcţia dată în PNL. „Nu e vorba că mă transform într-un dictator. Are două variante”, a anunţat Romanescu.

Parcarea Rodna a semănat discordia între liberali. „Eu sper să se fi înţeles greşit că am avut o comunicare deficitară. Atâta timp cât este membru PNL, trebuie să respecte deciziile acelei organizaţii. Mi-aduc aminte că atunci când primarul şi cei patru consilieri locali susţineau un anumit proiect legat de Rodna, singurul dintre consilierii PNL care avea o altă poziţie, alături de PSD, era domnul Eduard Berca. Dânsul are două variante. Ori respectă deciziile organizaţiei din care face parte ori, dacă nu, poate să-şi găsească loc la altă formaţiune politică”, a declarat Marcel Romanescu.

După acest vot, Berca a fost luat la întrebări şi avertizat. N-a primit vreo sancţiune, dar i s-a transmis că dacă are alte puncte de vedere faţă de partid, este liber să plece din PNL. „Decizia este în momentul de faţă a Biroului Permanent Local. N-a fost o sancţiune. A fost o discuţie deschisă, iar domnul Berca a promis după acea discuţie că va respecta întotdeauna deciziile BPL şi ale primarului municipiului Târgu Jiu care este preşedintele acestui Birou Permanent Local. Dacă are alte puncte de vedere şi le poate exprima, dar nu în cadrul formaţiunii din care eu fac parte în acest moment. Nu e vorba că mă transform într-un dictator”, a mai declarat primarul Marcel Romanescu.

Vizualizări: 1,044

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: