Weber: Trebuie să câştigăm prin orice metodă

Social-democraţii încep sondajele care să desemneze cel mai bun candidat pentru alegerile locale din 2020. Îşi doresc să recâştige Primăria Târgu Jiu prin orice metodă, după cum susţine chiar preşedintele executiv al partidului, Mihai Weber, care nu exclude nici posibilitatea de a-l convinge pe Marcel Romanescu să treacă la PSD.

Cel puţin opt social-democraţi vor fi incluşi în măsurătoarea pe care o va face partidul, a anunţat Mihai Weber: „Până la sfârşitul lunii octombrie, vom avea un rezultat al acestui sondaj. Vreau să fie un eşantion de cel puţin opt persoane în discuţia respectivă şi ne vom concentra pe două, trei persoane care au cele mai multe şanse să câştige Primăria Târgu Jiu. Până nu vom avea acest sondaj, orice discuţie este inutilă”.

La ultima întâlnire, social-democraţii nu au avut timp să discute şi despre sondaje. S-au pus la punct planurile de bătaie pentru Referendumul organizat la sfârşitul acestei săptămâni, urmând ca lista cu candidaţi să fie realizată imediat după acest eveniment. „Au mai fost discuţii, dar la momentul respectiv trebuie să avem discuţii cu fiecare persoană, pentru că unii doresc să intre în acest sondaj, alţii nu doresc. Degeaba ne focusăm noi pe o anumită persoană dacă aceasta nu vrea să intre în competiţie. Când vom finaliza lista, vom da drumul la o măsurătoare obiectivă. Ţinta noastră este să câştigăm Primăria Târgu Jiu prin orice metodă, pentru că a fost şi trebuie să rămână în fieful PSD”, a mai declarat Weber.

Întrebat dacă s-au mai purtat discuţii în PSD pentru a-l convinge pe liberalul Marcel Romanescu să plece din PNL, Weber a răspuns: „Primarul Marcel Romanescu nu revine în discuţie. Au fost tot timpul discuţii, au fost anumite interese de a promova persoana domnului Romanescu. Mai mult nu comentez”.

Până acum, Adrian Tudor, Luis Popa şi Mihai Prunariu sunt doar câţiva dintre cei care au anunţat că şi-ar dori să intre în această competiţie.

Vizualizări: 847

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: