Cârciumaru: Nu mă văd în postura de salvator al CE Oltenia

Liderul PSD de la Gorj, Florin Cârciumaru, nu îşi explică declaraţia preşedintelui Marin Condescu conform căreia şefii social-democraţi ar fi salvatorii mineritului. Totodată, acesta mai spune că Partidul Social Democrat este dispus să semneze un protocol de colaborare cu FNME, în cazul în care reprezentanţii federaţiei vor face o solicitare în acest sens.  

Reporter: Cum comentaţi declaraţiile domnului Condescu cum că liderii PSD sunt salvarea CE Oltenia?

Florin Cârciumaru: CEO are o conducere administrativă care ştie ce are de făcut. Nu m-am văzut şi nu mă văd în postura de salvator. Atât eu cât şi domnul Călinoiu în orice domeniu de activitate am colaborat şi pot să spun că pe orice domeniu vom colabora cu toţi factorii de răspundere astfel încât activitatea să se organizeze foarte bine. Nu ştiu de unde şi până unde domnul Condescu ne consideră pe noi doi salvatorii mineritului. Pot să spun că atât domnul Călinoiu cât şi eu în poziţia pe care o am ca primar, am făcut şi vom face tot ce depinde noi, dar şi conducerea administrativă a complexului, astfel încât activitatea să fie bine organizată şi să funcţioneze.

Rep.: E un pas înapoi pe care îl face domnul Condescu în conflictul acesta cu administraţia?

F.C.: Eu nu pot să comentez. Cei care pot să spună unde se situează în momentul de faţă privind colaborarea sindicatelor cu administraţia sunt cei din conducerea sindicatului cât şi cei din conducerea CEO.

Rep.: După întâlnirea liderilor de sindicat s-a stabilit încheierea unui protocol al FNME cu PSD, ce ştiţi de lucrul acesta?

F.C.: Pentru mine ştirea dată de dumneavoastră este o noutate, nu cunosc, nu s-a discutat cu noi că FNME intenţionează să stabilească un protocol de colaborare cu Partidul Social Democrat. Acest lucru se poate analiza, se poate discuta pe baza solicitării care trebuie să vină din partea FNME şi Partidul Social Democrat este dispus pentru orice dialog constructiv.

Rep.: În altă ordine de idei, sud-africanii au mai luat legătura cu dumneavoastră, când au de gând să demareze lucrările la Mall-ul din Târgu Jiu?

F.C.: Nu vă supăraţi, nu mai trebuie să mai comentăm pe această temă, am fost atenţionaţi să nu mai comentăm. Este o firmă privată, eu doar atât pot să spun, că investiţia se va realiza. Că vine la Târgu Jiu cu o lună mai devreme sau mai târziu este problema dânşilor. Mi-au adresat rugămintea prin telefon să nu mai comentăm despre această investiţie până nu o demarează pentru că noi nu ştim foarte multe în ceea ce priveşte negocierea şi că influenţăm negocierile de teren şi de alte probleme.

Vizualizări: 201

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Editorial:

Citește și: