Cârciumaru: PNL nu a cerut excluderea lui Giorgi

Gabriel Giorgi, directorul de la Minprest, este în continuare consilier local deşi este ameninţat cu excluderea din PNL încă de la sfârşitul anului trecut. Florin Cârciumaru, liderul PSD Gorj, spune că nu a primit nici o adresă din partea liberalilor cu privire la excluderea lui Giorgi. Explicaţia dată de Dian Popescu este aceea că încă se lucrează la documente.

Emilia Horhoianu va intra în Consiliul Local Târgu Jiu, însă nu în locul lui Gabriel Giorgi aşa cum se dorea iniţial, ci în locul lui Matei Nădrag, consilierul liberal care a demisionat. Deşi fusese ameninţat cu excluderea în repetate rânduri, Giorgi este în continuare consilier local asta pentru că liberalii nu au trimis nici o adresă la Consiliul Local Târgu Jiu. Primarul Florin Cârciumaru spune că nu s-a răzgândit privind susţinerea lui Gabriel Giorgi. „Până în momentul de faţă nu am primit o adresă din partea PNL privind excluderea lui Gabriel Giorgi. Nu am primit decât o adresă pentru domnul Nădrag. Conform solicitării domnului Nădrag de a se retrage, dumnealor au venit cu o altă propunere, propunere căreia îi vom da acordul. În ceea îl priveşte pe consilierul Giorgi ne menţinem punctul de vedere pentru că dumnealui are un alt statut şi o altă situaţie în PNL”, a declarat Florin Cârciumaru.

La rândul său, Dian Popescu spune că s-a întârziat cu excluderea lui Gabriel Giorgi pentru că încă se lucrează la acte. „Nu ne-am răzgândit privind excluderea lui Giorgi din partid. În momentul de faţă avocatul Aninoiu, care face parte din Curtea de Arbitraj de la nivel naţional, încă lucrează la acte. Săptămâna viitoare îi voi trimite adresă lui Florin Cârciumaru cu excluderea lui Giorgi. În cazul lui Matei Nădrag lucrurile au mers mai repede pentru că el şi-a adus singur demisia la partid, a semnat-o Virgil Drăguşin şi a înaintat adresă la Consiliul Local Târgu Jiu pentru a fi înlocuit cu Emilia Horhoianu”, a precizat Dian Popescu.

Vizualizări: 163

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: