Cârciumaru: Rămân la șefia PSD, sunt mai puternic ca niciodată

Senatorul PSD Gorj, Florin Cârciumaru, anunță că rămâne la șefia filialei până în 2020, deși luna trecută a spus că e cazul să se retragă din cauza vârstei și că vor fi alegeri în primăvară. „Îi asigur pe toţi membrii PSD că deocamdată mă simt mai puternic ca niciodată”, spune acum Cârciumaru, adăugând că „pot să asigur actul de conducere al organizaţiei în condiţii foarte bune până în 2020”.

Cârciumaru spune abia acum că în 2020 nu va mai candida, după ce Weber şi Cosmin Popescu îşi făcuseră deja planuri să conducă în tandem organizaţia din primăvara anului viitor. „Eu am luat în calcul candidatura la preşedinţie, domnul Cosmin Popescu de asemenea. Am zis că facem lucrul acesta numai în echipă. Deja am stabilit, vom merge într-o formulă”, declara deputatul Mihai Weber cu o săptămână în urmă.

Senatorul Florin Cârciumaru a reluat joi ideea că şi preşedintele organizaţiei PSD Târgu Jiu, Aurel Popescu, ar trebui să renunţe la funcţie în 2020. „În caz de normalitate da, şi la nivel de municipiu trebuie să se pregătească o altă echipă care să preia conducerea organizaţiei municipale şi să se organizeze pentru alegerile din 2020”, a spus Florin Cârciumaru, precizând apoi că schimbarea ar trebui chiar să vină mai devreme pentru a se putea pregăti candidatul pentru alegerile de peste trei ani.

Vizualizări: 908

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: