Văcaru: Cârciumaru va fi înlăturat mișelește

Deputatul de Gorj Alin Văcaru a explicat la Radio Infinit de ce a plecat din PSD. Mai mult, i-a transmis președintelui PSD Gorj, Florin Cârciumaru, că va fi înlăturat mișelește de colegii lui, așa cum i s-a întâmplat și lui Ponta.

„Am plecat alături de Victor Ponta pentru că îmi este prieten și s-a ținut de promisiune. Ceea ce mi-a promis, s-a și realizat. În plus, mi-am dorit să fac parte dintr-o echipă în care să fiu ascultat”, a spus Alin Văcaru.

Dragnea a cerut liste fără Văcaru, Ciocea și Ciurel

Deputatul susține că „deciziile în PSD sunt luate de comandatul suprem de la București” și nu contează opiniile celor din teritoriu. „Și atunci când au făcut listele la parlamentare, lista plecată de la Gorj era fără Alin Văcaru, fără Ciocea, fără Ciurel. Am văzut lista, știu și primarii care au fost atunci la București”. Întrebat cine l-a scos de pe liste, deși fusese votat în conducerea locală a PSD, Văcaru a spus: „Echipa de conducere a PSD Gorj la cererea domnului Dragnea, așa mi-a spus domnul Cârciumaru”.

Alin Văcaru spune că l-a avertizat pe Cârciumaru că va fi dat la o parte: „Cârciumaru va fi înlăturat mișelește de unii colegi din PSD Gorj, așa cum a fost și domnul Ponta. Urmăresc presa locală, posturile sunt împărțite, se știe cine va fi președinte, cine președinte executiv. Va fi unic candidat. Va fi înlăturat de persoane pe care le-a susținut la un moment dat, apoi s-au întors la 360 de grade (sic!). Știu că a anunțat că se retrage, dar probabil că vrea să facă parte în continuare din echipă și își dorește încă un mandat de senator”.

Vizualizări: 3,462

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: