Cârciumaru şi Călinoiu bagă PSD Gorj în troaca lui Vadim

Filialele judeţene ale PSD şi PRM Gorj au, de la sfârşitul săptămânii trecute, un protocol de colaborare la nivel local, hârtia fiind semnată chiar de Tribun, evenimentul perfectării înţelegerii respective fiind depăşit însă de aşezarea la aceiaşi masă a lui Corneliu Vadim Tudor şi a senatorului Toni Greblă. Social-democratul era acuzat cu câţiva ani în urmă că i-ar fi vorbit extrem de jignitor soţiei europarlamentarului şi, ca drept, răsplată, revista România Mare îl tratează şi acum cu „epitete” pentru care aşezarea la aceiaşi masă cu Vadim nu are nicio logică.

Vadim a mai semnat protocoale de acest gen şi la Bucureşti şi Călăraşi, la Gorj venind şi semnând cu Florin Cârciumaru şi Ion Călinoiu, la masa oficială a prezidiului fiind prezent şi senatorul Toni Greblă. Acesta spune că discuţiile cu Vadim au fost cât se poate de normale, deşi cu aproape un deceniu în urmă el a fost aproape de a-şi pierde funcţia de prefect din cauza unui scandal în care l-a târât Tribunul. Vadim s-a plâns în martie 2001 de faptul că Greblă i-ar fi jignit soţia, scandal pe care gorjenii nu au cum să-l uite, chiar dacă a trecut destul de mult timp de atunci. Liderul PRM a anunţat la acel moment că rupe orice legătură cu fostul PDSR, cu Ion Iliescu şi Adrian Năstase, Greblă luând decizia de a se autosuspenda din funcţia de prefect, după ce Năstase l-a admonestat public pe această temă într-o videoconferinţă cu prefecţii. "Mi-a trecut supărarea şi cred că şi soţiei mele i-a trecut supărarea. Rămâne de văzut dacă poate să rămână în funcţie cineva cu un comportament de huligan", spunea Vadim după ce l-a văzut pe Greblă suspendat din funcţia de prefect.

Greblă şi asiaticii

Toni Greblă ne-a asigurat ieri că nu a avut nici un resentiment faţă de Corneliu Vadim Tudor, discuţiile purtate în timpul ceremoniei de semnare a protocolului de colaborare dintre PSD şi PRM Gorj fiind civilizate. Nu la fel de civilizat pare a fi însă şi Alcibiade de la revista România Mare, revistă care în primăvară, într-un număr din 30 martie, numai de bine nu l-a vorbit pe Greblă. De data aceasta, parlamentarul gorjean a fost inclus pe o listă în fruntea căreia se află premierul Emil Boc, articolul pornind de la recordul unui japonez de a se masturba fără întrerupere timp de nouă ore şi jumătate. „În România există labagii mult peste valoarea acestui asiatic obraznic, care îi pot pulveriza recordul ca pe-un muşuroi, ei fiind capabili să se masturbeze continuu, 24 de ore din 24 (fireşte, dacă sunt invitaţi la emisiuni de Televiziune): Emil Boc, Claudiu Elwis Săftoiu, Toni Greblă, Andrei Pleşu, Teodor Baconschi, Toader Paleontologu, Andreea Pora, Radu Feldman Alexandru, Zoe Petre, Şerban Huidu, Mihai Găinuşă şi campionul absolut - Sorin Oprescu. Cinste lor, cinste lor, cinste labagiilor!”, îşi încheie, apoteotic, Alcibiade, cronica săptămânală pe care o ţine în revista lui Vadim, Alcibiade fiind suspectat de aproape două decenii că ar fi, de fapt, chiar liderul PRM.

Celălalt ziar al lui Vadim, „Tricolorul”, publică şi el constant referiri la „banditul” sau „mafiotul” Greblă, aprecierile respective fiind formulate nu mai târziu de acum un an, când Vadim le cerea membrilor PRM să boicoteze turul doi al alegerilor prezidenţiale pentru că, în cazul unei victorii a lui Geoană, la putere ar fi urmat să revină „lăcuste” de genul Mazăre, Oprişan, Tărâţă, Agathon şi…Greblă. Asta după ce, la alegerile parlamentare de acum doi ani, acelaşi Vadim spunea că „acest Greblă este un mare zero barat”, declaraţia fiind rostită la o vizită la Motru.

Vizualizări: 587

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: