Agheloiu în şedinţa de la PNL: Promit că nu mai fac

Vicepreşedintele Consiliului Judeţean, liberalul Radu Angheloiu, a scăpat şi de data aceasta după ce a votat în defavoarea primarilor liberali şi pentru PSD. Aseară a avut loc şedinţa Biroului Politic al PNL, unde Angheloiu a trebuit să-şi explice faptele. Potrivit preşedintelui Dian Popescu, Angheloiu a promis că nu mai face.

Cel puţin până la următorul vot în Consiliul Judeţean Radu Angheloiu este liberal. În şedinţa care a ţinut mai multe ore, Radu Angheloiu a explicat decizia sa de a vota cu PSD şi a convins pe colegii săi de partid că de acum înainte va vota ca şi ceilalţi consilieri liberali.

„Radu Angheloiu ne-a dat câteva explicaţii, dar nu foarte multe pentru că nu ne-a interesat. Ne-a promis însă că nu va mai vota cu PSD şi va respecta deciziile luate de conducerea partidului. Biroul Politic de la Gorj nu poate lua nicio decizie de sancţionare, asta o poate face numai Biroul Naţional. Voi avea o discuţie la nivel central, dar voi milita pentru ca vicepreşedintele CJ Gorj să nu fie exclus deoarece este un liberal vechi în partid“, a spus Dian Popescu, care în urmă cu câteva zile tuna şi fulgera.

„Probabil va primi din partea Biroului Naţional un avertisment şi avem încrederea că de acum înainte va vota cu liberalii“, a încheiat Dian Popescu.

În cazul în care va primi avertisment, Angheloiu va avea îngrădite anumite drepturi în PNL Gorj. Mai mult, dacă va mai vota cu PSD, avertismentul ar putea fi urmat de excludere.   

Vizualizări: 126

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: