Cârciumaru, talismanul pandurilor

Florin Cârciumaru, primarul Târgu Jiului, a descoperit cum poate asigura victoria CS Pandurii: participă la meciuri. Cârciumaru spune, glumind, că la meciurile la care a participat sorul s-a terminat egal sau Pandurii a învins. De acum înainte, Cârciumaru promite că nu va lipsi de la meciurile echipei.

Reprezentantul acţionarilor, primarul Florin Cârciumaru, are încredere că echipa îşi revine şi că nu va retrograda. Primarul vrea să construiască la Târgu Jiu un stadion pentru o echipă de Liga I. „Echipa Pandurii Târgu Jiu nu va cădea în B şi sigur stadionul se va construi. Proiectul stadionului este aproape gata urmează să fie depus la CNADNR, iar în octombrie să organizăm licitaţia pentru desemnarea constructorului. În primăvară să ne apucăm de treabă“, a declarat Cârciumaru. Primarul mai spune că poartă noroc pandurilor şi că echipa câştigă atunci când este el în tribune. „La meciul cu Petrolul o să fim toţi prezenţi. Sunt singur că vom bate pentru că voi veni eu. Se spune că port noroc echipei de fotbal. Pe unde am fost în deplasare echipa a făcut egal sau am bătut. La Târgu Jiu nu am fost la meciul cu Ceahlăul şi Viitorul şi am luat bătaie. Deci de acum încolo voi fi prezent la toate meciurile dacă prezenţa mea influenţează în mod pozitiv jucătorii“, spune râzând primarul.

Pandurii, în cantonament

Jucătorii de la Pandurii Târgu Jiu au plecat în cantonament la Curtea de Argeş unde se vor pregăti pentru meciul cu Petrolul Ploieşti, programat pentru luni, 15 septembrie. Fotbaliștii rămân la Curtea de Argeş până duminică, 14 septembrie. Lipseşte, momentan, Deivydas Matulevicius, convocat la lotul naţional al Lituaniei, atacant ce va ajunge şi el în cantonament după meciul de luni dintre Lituania şi San Marino, meci contând pentru preliminariile EURO 2016.

Lotul deplasat în cantonament la Curtea de Argeş: Răzvan Stanca, Michal Gliwa, Pedro Mingote, Bogdan Unguruşan, Marian Pleaşcă, Erico da Silva, Paraskevas Christou, Marko Momcilovic, Elton da Silva, Dan Nistor, Paul Anton, Mihai Răduţ, Cornel Predescu, Laurenţiu Iorga, Alin Buleică, Viorel Nicoară, Gezim Shalaj, Mihai Roman, Matija Smrekar.

AMICAL

Pandurii Târgu-Jiu va juca marţi, la ora 17.00, un meci amical cu formaţia de liga a treia SCM Argeşul Piteşti. Directorul de competiţii al clubului Pandurii, Ion Şolea, aflat în cantonament cu echipa, a precizat că Pandurii se bucură de condiţii bune de antrenament, precizând că şi meciul amical cu SCM Piteşti se va disputa pe acelaşi teren de antrenament al echipei.

Vizualizări: 147

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: