Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Cârciumaru va propune excluderea lui Rotaru

Primarul de la Leleşti, Marian Rotaru, nu scapă de excludere. Felicitările primite de la liderii PSD de sărbători au fost înşelătoare.

La următoarea şedinţă a Biroului Politic al PSD, care va avea loc joi, va fi propusă excluderea acestuia din partid, a anunţat preşedintele PSD Gorj Florin Cârciumaru. „Vom lua în discuţie cazul domnului primar Rotaru, singurul primar care a ieşit pe faţă împotriva USL şi alături de adversar. Chiar eu voi propune excluderea din cauza atitudinii sale“, a declarat şeful PSD. Cârciumaru se referă la faptul că Marian Rotaru a fost alături de Dan Diaconescu în ziua votului.

Rotaru a crezut că lucrurile s-au rezolvat, declarând la un moment dat că de sărbători a primit felicitare chiar şi de la premierul Victor Ponta. În realitate, liderii PSD Gorj nu au renunţat la ideea de a-l exclude pe acesta din partid.

Drept urmare, PSD organizează alegeri în două organizaţii din judeţ, Leleşti şi Baia de Fier. În replică, primarul din Leleşti crede că nu este normal să fie exclus doar pentru că şi-a spus punctul de vedere, dar ameninţă că va face dezvăluiri. (M.B.)    

Vizualizări: 110

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: