Cardoso are probleme cu frigul şi aerul de munte

Aflat pentru prima dată la un stagiu montan la altitudine şi în condiţii de frig şi zăpadă, brazilianul Cardoso s-a acomodat mai greu cu pregătirea de la Rânca. Frigul de aici îl deranjează în condiţiile în care de doar o săptămână a venit de la 40 de grade iar dacă ia mai multe trening-uri pe el se sufocă la alergare.

Brazilianul se mai plânge în faţa colegilor dar nu a ieşit până acum de la nici un antrenament: „E destul de greu să alergi în condiţiile de aici, e foarte frig în primul rând şi chiar dacă iau 4-5 tricouri sau haine pe mine nu contează. Nici nu mai pot alerga pentru că nu pot respira din cauza asta dar n-am abandonat nici un antrenament, le-am terminat pe toate. Mai am o problemă că alunecă rău pe unele porţiuni şi mă dezechilibrez şi din cauza asta mă mai doare genunchiul”.

Bun prieten cu Cardoso, integralistul Chibulcutean aleargă fără probleme şi îl mai consolează pe brazilian spunându-i că el a trecut an de an prin astfel de cantonamente: „Pentru mine nu e atât de greu pentru că am mai trecut prin asta de mai multe ori, şi la Bistriţa şi pe unde am mai jucat. Am cred că 17 cantonamente de acest gen făcute până acum şi nu îmi e aşa de greu.  Dar unora le e greu pentru că nu au mai urcat la munte decât pentru relaxare nu pentru antrenamente. Cardoso  vine mai ales dintr-o zonă caldă şi de aceea se mai plânge dar se va obişnui”.

Şi antrenorul Ciobotariu e înţelegător cu cei care nu au mai trecut prin astfel de cantonamente dar crede că se vor acomoda rapid pentru că programul nu e foarte lung: „Sunt unii care merg pentru prima dată într-un astfel de cantonament cum e Cardoso, Tremonti, Mingote sau Arrieta doar Kamara cred că a mai făcut cu cei de la FC Argeş cantonament la munte, restul s-au adaptat mai uşor mai ales cei care au mai făcut astfel de cantonamente. E normal să se mai plângă de frig sau de efort pentru că e altitudine, dar cinci zile trec repede”, a spus Ciobotariu.

Vizualizări: 89

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: