Milanco Raskovic: „Sunt singur că voi da multe goluri şi chiar din penalti!”

Singurul atacant de la Pandurii care a şi înscris în acest sezon, e adevărat doar un gol în doisprezece etape, Milanco Raskovic, are acum de dus şi povara ratării unui penalti. Colegii şi antrenorii i-au fost alături şi l-au încurajat pentru a trece mai repede peste această problemă şi i-au promis că-l vor lăsa să bată şi următorul penalti de care va beneficia echipa gorjeană.

Reporter: Ce se întâmplă acum cu echipa, nu mai înscrieţi acum nici din penalti?

Milanco Raskovic: Am ratat şi sunt dezamăgit de penaltiul ratat dar în acest moment cred că voi înscrie data viitoare. La următorul penalti pe care ni-l va acorda arbitrul nu voi da mingea la nimeni şi îl voi executa tot eu.  Dacă ratez, ratez şi asta e. Dar nu cred, sunt singur că voi mai da goluri şi chiar din penalti. Îi voi spune ceea ce gândesc şi domnului antrenor şi el mi-a spus ceva după meci în legătură cu acest penalti şi are dreptate. Important e să uit acea ratare acum şi să mă concentrez pe meciul cu Bistriţa.

Reporter: Ce s-a întâmplat la meciul de la Braşov?

Milanco Raskovic: În legătură cu meciul de la Braşov eu cred că s-a văzut că am jucat mult mai bine dar am pierdut cele trei puncte. Nu contează nici cine înscrie ci doar să luăm punctele. La finalul campionatului nu vor conta decât punctele pe care le ai şi pentru asta jucăm. La Braşov ei au înscris în ultimul minut înainte de pauză şi pe o greşeală. Nu a fost o minge venită dintr-o acţiune elaborată şi totuşi au înscris. În repriza a doua am vorbit cu colegii şi antrenorii pentru că ne doream foarte mult o victorie. Ştiam că e un meci dificil dar ne doream foarte mult victoria. Dar ei au înscris un gol frumos iar noi am avut acea şansă de a reveni în meci dar eu am ratat.

Reporter: Ţi-a reproşat antrenorul greşeala de la acea ratare?

Milanco Raskovic: Nu, nu a spus asta dar am fost singur că voi înscrie şi de aceea nu am vrut să las pe nimeni să bată. Era desemnat Hidişan să bată pentru că nu era Păcuarar fiind suspendat, dar el ieşise deja aşa că am luat eu decizia să bat. Am luat mingea pentru că am vorbit deja cu antrenorul înainte de meci că acela care se simte mai în formă să bată loviturile libere şi penaltiurile. În acel moment am simţit că eu voi înscrie şi de aceea am luat mingea, dar nu am reuşit.

Reporter: Ai o rană la cap, e de la acest meci?

Milanco Raskovic: FC Braşov a avut câteva libere foarte periculoase, eu mi-am luat jucătorul în marcaj şi ceilalţi la fel dar ei au făcut un paravan pentru alt jucător care venea din spate şi cineva m-a lovit la cap. M-a durut puţin dar voi trece peste asta.

Reporter: Cu noul antrenor s-a schimbat ceva tactic pentru echipă, sunt mijlocaşii mai aproape de atacanţi?

Milanco Raskovic: Da. Am spus că am jucat mai bine decât la alte meciuri, mijlocaşii au venit mai aproape de mine, a avut ocazii Grecu apoi Dedu, apoi Dedu mi-a pasat mie. Şi am avut trei ocazii de a înscrie faţă de alte meciuri la care aveam doar una. În acest moment sunt sigur că echipa e mult mai ofensivă.

Reporter: Aţi reuşit să vă adaptaţi stilului de lucru al noului antrenor?

Milanco Raskovic: E de puţin timp aici dar are nevoie de timp să ne cunoască mai bine şi noi pe el. În meciurile care vor urma vom vedea cum ne vom adapta.

Reporter: Spuneai că urmează un meci dificil cu Bistriţa, cum vă veţi descurca?

Milanco Raskovic: Sunt de acord că trebuie să marcăm, vom avea un meci foarte greu acum. Dar nu contează cine înscrie ci e important să câştigăm acest meci. Avem probleme şi cu jucători suspendaţi însă nu contează cine joacă ci doar ca aceia care intră pe teren să dea totul şi cred că vom lua toate cele trei puncte.

Reporter: Vă apasă cele şase meciuri fără victorie?

Milanco Raskovic: E normal să fie aşa şi să fie presiune. La un club mare presiunea e la fiecare meci. E bine că aveam această presiune. Dacă ai inimă şi curaj vei câştiga jocul, dacă nu vei pierde. Dacă nu ai asta nu ai nimic. Se vede şi la echipele mari cum e Manchester că se luptă pentru fiecare minge. Sunt jucători care câştigă mult dar ei nu se gândesc la asta ci pun suflet la fiecare meci.

Vizualizări: 149

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: