Care este starea victimelor de la Telești

Patru dintre cele 11 persoane rănite luni dimineața într-un accident care a avut loc pe raza comunei Telești din județul Gorj sunt încă în stare gravă. Două persoane care au multiple fracturi au fost transportate la spitalul din Craiova, iar unul dintre șoferi este încă la reanimare în spitalul din Târgu Jiu. O a patra victimă a fost preluată de un elicopter SMURD și transportată la Spitalul Universitar din București, secția chirurgie cardio-vasculară. Ceilalți răniți sunt stabili, unii fiind chiar externați.

Accidentul a vut loc luni dimineața pe DN67, când o mașină a ieșit de pe un drum lateral fără să se asigure și a lovit alte două mașini. Nouă persoane aflate în cele trei mașini au fost rănite, iar doi pietoni au făcut atac de panică și au avut nevoie de îngrijiri medicale.

Potrivit poliției, un bărbat de 42 de ani, din municipiul Târgu Jiu, în timp ce conducea un autoturism, pe DC Telesti, nu s-a asigurat corespunzător la pătrunderea pe DN 67 şi nu a acordat prioritate de trecere autoturismelor care circulau pe drumul prioritar, intrând în coliziune cu un autoturism condus de un bărbat, de 62 de ani, din comuna Mătăsari şi un alt autoturism, condus de un bărbat, de 39 de ani, din comuna Florești, judeţul Mehedinți, care circulau din direcţia Motru către Târgu Jiu.

Vizualizări: 2,957

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: