Care sunt şansele Universităţii Craiova la titlu

Universitatea Craiova traversează o formă excelentă în ultima perioadă. Echipa antrenată de către Laurențiu Reghecampf a reușit cinci victorii în cele șase etape disputate în actuala ediție de play-off. Dacă continuă la fel ar putea avea şanse la titlu în acest sezon, dar oltenii ia în calcul şi locul trei.

Cu doar patru etape rămase și cu șanse la campionat președintele oltenilor, Sorin Cârțu, declară că există două posibile variante pentru Universitatea Craiova: câștigarea Ligii 1 sau locul trei. Oltenii au în acest moment 42 de puncte, fiind la patru de locul doi, FCSB, și la șase lungimi distanță de liderul CFR Cluj.

Craiova va juca în ultimele patru etape atât cu FCSB cât și cu CFR Cluj, așa că oltenii au șanse reale la câștigarea campionatului după mai bine de 30 de ani. Sorin Cârțu a spus că există doar două variante posibile pentru echipa sa: ori câștigarea campionatului, ori păstrarea locului trei. „Nu ne gândim foarte mult la titlu. La cum decurg lucrurile, ori luăm titlul, ori terminăm pe locul al treilea. Pe FCSB nu o văd să se încurce. Riscul este când ajunge la meciul cu noi. Are înainte cu FC Argeş şi Voluntari. Ori sărim direct pe locul ori, ori tot acolo suntem, pe trei. Suntem preocupaţi de finala Cupei. Vrem să remontăm handicapul cu Sepsi”, a spus Cârţu care a luat campionatul cu Craiova în 1991: „În sezonul 90-91, am luat campionatul. Eu le-am dorit tuturor care au venit să îl ia. Şi lui Mangia, şi Papură, şi Bergodi şi Reghe. Îmi doresc să fie unul care să mă detroneze, dacă aș fi pe un tron. Îi aştept, mai ales acum să sunt în funcţia de preşedinte”.

Programul oltenilor în ultimele etape din Liga 1 este următorul:

    FC Voluntari (acasă)

    FCSB (acasă)

    CFR Cluj (deplasare)

    Farul (acasă)

Vizualizări: 1,860

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: