Preţul pachetelor de bilete la meciurile Craiovei cu FCSB şi Voluntari

La ultimul meci de pe teren propriu al Universităţii Craiova, derby-ul cu CFR Cluj, pe „Ion Oblemenco” s-a bătut recordul de asistenţă din ultimii doi ani, fiind peste 22.000 de spectatori. Acum, când echipa are şansa de a se bate din nou la titlu oltenii speră să aibă chiar o asistenţă mai mare la următoarele două jocuri din campionat.

Chiar şi la deplasarea de la Piteşti, de luni, formaţia lui Laurenţiu Reghecampf a fost încurajată de peste 1.000 de suporteri, care au dominat net atmosfera de pe arena „Nicolae Dobrin”, iar favoriţii i-au răsplătit cu o victorie netă, scor 4-0. Universitatea Craiova are peste 4.000 de abonaţi în acest sezon, iar aceştia au avut ocazia de a alege preşedintele clubului, la meciul precedent de acasă, cu CFR Cluj.

Acum Universitatea a anunţat că vinde pachete de bilete pentru următoarele două jocuri din campionat. „Împreună aprindem Vulcanul alb-albastru de două ori într-o săptămână fotbalistică! Au fost puse în vânzare bilete pentru următoarele două jocuri din Play-Off, cu FCSB și Voluntari. Până sâmbătă, 30 aprilie 2022, vor putea fi achiziționate pachete pentru ambele meciuri, dar și bilete exclusiv pentru următoarea partidă de acasă, cu FC Voluntari. Preţuri pachete pentru meciurile cu FC Voluntari şi FCSB: Peluza Nord: 25 lei, Tribuna a II-a: 50 LEI,  Tribuna I: 70 LEI, Tribuna VIP: 150 LEI, Tribuna VIP2: 100 lei.

Preţuri bilete pentru meciul cu FC Voluntari: Peluza Nord: 15 lei, Tribuna a II-a: 30 lei, Tribuna I: 40 lei, VIP: 100 lei, VIP 2: 70 lei.

Preţuri bilete pentru meciul cu FCSB: Peluza Nord: 20 lei, Tribuna a II-a: 40 lei, Tribuna I: 60 lei, Tribuna VIP: 130 lei, Tribuna VIP2: 80 lei.

Biletele pentru partida dintre Universitatea Craiova și FCSB vor fi puse în vânzare luni, 02.05.2022, începând cu ora 12:00”, este comunicatul clubului Universitatea Craiova care anunţă şi că pachetele de bilete pot fi achiziționate atât online, prin platforma Eventim.ro, de la partenerii acestora (orice magazin Vodafone, Telekom, Carrefour, Cărturești sau Humanitas, de oriunde din țară, inclusiv din Craiova), magazinul oficial din Electroputere Mall, magazinul mobil din Piața „Mihai Viteazul”, cât și de la casele de bilete situate lângă Sala Polivalentă.

Vizualizări: 701

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: