Șapte echipe din Liga 3 sunt calificate matematic la baraj

Doar cinci etape au mai rămas de disputat din play-off-ului acestui sezon de Liga 3 dintr-un total de nouă. Fiecare echipă mai poate câștiga maximum de 15 puncte în aceste etape şi lupta continuă pentru multe formaţii din Liga 3 pentru un loc de baraj.

În aceste condiții sunt totuşi șapte cluburi care deja și-au asigurat matematic accederea în manșa semifinală a barajului de promovare în Liga 2, dintre care unul e sigur de încheierea sezonului pe locul 1, deci de titlul de campioană în ediția 2021-2022.

În Seria a 7-a din care face parte şi Pandurii se ştiu deja ambele echipe care vor disputa meciurile de baraj, CSM Reşiţa şi CSM Deva. Pandurii nu mai are, matematic, nici o şansă la baraj după egalul din week-end cu CSM Reşiţa, doar victoria putând să mai dea speranţe deşi era greu de crezut că CSM Deva ar fi pierdut toate meciurile.

Un total de 20 de echipe, primele două clasate din fiecare grupă de play-off din cele zece serii ale Ligii 3, vor merge pentru început în manșa semifinală a barajului de promovare în Liga 2. Ulterior, zece dintre ele vor evolua în manșa finală a barajului, iar cinci vor promova. Primele echipe care și-au asigurat matematic prezența la baraj sunt SC Oțelul Galați, CSM Focșani (ambele din Seria 2), Progresul Spartac (Seria 4), AFC Odorheiu Secuiesc (Seria 5), CSM Reșița, CSM Deva (ambele din Seria 7) și CS Hunedoara (Seria 9). Singura echipă care până în acest moment, după desfășurarea etapei a 4-a a play-off-ului, și-a asigurat locul 1 în grupa sa este CS Hunedoara.

Vizualizări: 900

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: