Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Carierele miniere, inundate. Salariat: Noroaiele sunt mari

Ploile torențiale din ultimele zile nu au inundat doar gospodăriile oamenilor, ci și carierele miniere din cadrul Complexului Energetic Oltenia. Nămolul este din ce în ce mai mare, iar minerii au ajuns la capătul răbdării. De exemplu, la Cariera Lupoaia, minerii spun că rămân pur și simplu blocați în noroaie. 

Liderul sindical de la Cariera Lupoaia, Nicu Bunoiaca, spune că accesul se face foarte greu în carieră. ”Asta este situația din cariere. Peste tot există această problemă. Noroaiele sunt mari, iar condițiile de lucru sunt inumane. Utilajele sunt defecte pentru că nu au fost făcute retehnologizări. Nu știu ce se va întâmpla cu oamenii. Am făcut și o adresă pentru a discuta cu președintele Camerei Deputaților cu privire la un program pentru mineri. Pe nimeni nu interesează soarta CE Oltenia, doar au căpușat cu firmele de casă. Accesul se face pe jos sau cu mașinile, însă doar până unde se poate intra”, a spus sindicalistul Nicu Bunoaica.

Minerii se plâng tot mai des de condițiile în care lucrează, însă nimeni nu a făcut nimic pentru ei, mai spun aceștia.  

Galerie fotoVizualizări: 6,331

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Economie:

Citește și: