Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Premierul Cîțu, anunț important pentru companiile de stat

"Companiile de stat cu pierderi primesc resurse de la buget DOAR în baza unui plan de restructurare/ reformă", a anunțat luni premierul Florin Cîțu. Complexul Energetic Oltenia așteaptă în următoarele luni un ajutor de 241 de milioane de euro pentru achiziționarea certificatelor de carbon aferente producției de energie de anul trecut. CE Oltenia are un plan de restructurare, dar acesta nu a fost aprobat de Comisia Europeană până acum.

"Vă spun clar tuturor: fiecare proces de restructurare pe care îl voi dispune o să fie monitorizat și judecat în Guvern. Voi cere miniștrilor să prezinte, trimestrial, stadiul de implementare al acestor programe de restructurare/reformă", a precizat Florin Cîțu.

Planul de restructurare/ reformă pentru companiile de stat cu pierderi reprezintă unul din indicatorii folosiți la evaluarea miniștrilor, a mai spus premierul.

Planul de restructurare a CE Oltenia presupune închiderea unor cariere miniere și a unor grupuri energetice pe cărbune, dar și reducerea numărului de angajați de la peste 12.000 acum la 4.400 în 2030. (A.A.)

Vizualizări: 4,087

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Economie:

Citește și: