Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Carina Stegăroiu a fost eliberată

Carina Stegăroiu, lector universitar la UBC, reţinută de poliţie sub acuzaţie de delapidare, a fost pusă în libertate aseară. Judecătorii de la Judecătoria Tg Jiu nu au fost de acord cu propunerea de arestare preventivă, instituind doar o interdicţie de părăsire a localităţii timp de 30 de zile.

Iată decizia instanţei: "Respinge propunerea de arestare preventivă formulată de Parchetul de pe lângă Judecătoria TG JIU , privind arestarea preventivă a inculpatei : Stegăroiu Carina Elena, pentru săvârşirea infracţiunilor prev. de art. 2151 alin. 1, art. 246 şi art. 290 Cod penal cu aplic. art. 41 alin. 2 şi art. 33 lit. a Cod penal. În baza art. 146 alin. 111 C.pr.pen. rap. la art. 145 C.pr.pen. dispune luarea faţă de inculpată a măsurii preventive a obligării de a nu părăsi localitatea şi obligă inculpata să nu părăsească localitatea în care locuieşte fără încuviinţarea instanţei de judecată, pe o perioadă de 30 zile, începând cu data de 16.11 2011 şi până la data de 15.12.2011. În baza art. 145 alin. 11 C.pr.pen. pune în vedere inculpatei să respecte următoarele obligaţii: - să se prezinte la organul de urmărire penală, sau după caz, la instanţa de judecată, ori de câte ori este chemată; - să se prezinte la organul de poliţie desemnat cu supravegherea sa, conform programului de supraveghere întocmit de organul de poliţie sau ori de câte ori este chemată ; - să nu îşi schimbe locuinţa fără încuviinţarea instanţei de judecată; - să nu deţină, să nu folosească şi să nu poarte nici o categorie de arme. În baza art. 145 alin. 12 lit. c C.pr.pen. pune în vedere inculpatei să nu se apropie de martorii cauzei şi să nu comunice cu aceştia direct sau indirect. Atrage atenţia inculpatei asupra dispoziţiilor art. 143 alin. 22 C.pr.pen. Desemnează ca organ de supraveghere a inculpatei Poliţia Municipiului Tg.Jiu Cu drept de recurs în termen de 24 ore de la pronunţare. Pronunţată în şedinţa publică azi 16. 11. 2011, orele 20,30, la Judecătoria Tg Jiu".

Vizualizări: 95

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Ultima ora:

Citește și: