Carla’s Dreams, The Dreamers și 5 Gang, în concert la Târgu Jiu

Trupe în vogă de pe piaţa muzicală autohtonă anunţă un final de săptămână incendiar pentru târgujieni. Carla’s Dreams, The Dreamers și 5 Gang sunt trupele care vor concerta vineri seara în centul Municipiului Târgu Jiu. Concertul va avea loc pe scena amenajată în Piața Prefecturii, cu începere de la ora 20:00.

„Infinity Târgu Jiu, un festival cât o vară!”, va continua la Târgu Jiu în acest week-end cu un spectacol atractiv mai ales pentru tineri, pe scena din Piaţa Prefecturii concertând vineri seara o serie de trupe aflate în topurile preferinţelor acestora. Carla’s Dreams, The Dreamers și 5 Gang sunt trupele care vin la Târgu-Jiu pentru a aduce bucurie fanilor genului, la finalul acestei săptămâni, când este aşteptat un public numeros în faţa scenei din Piaţa Prefecturii.

Accesul va fi liber şi sunt aşteptaţi şi fani ai celebrelor trupe din toată Oltenia, după cum a precizat primarul Marcel Romanescu: „E un concert foarte mare, poate nu este neapărat pentru cei de vârsta noastră, dar este un concert pentru copii şi tineri şi cred că va prinde foarte bine, iar Carla’s Dreams nu mai are nevoie de nici o prezentare, toată lumea a aflat de această trupă. E un spectacol foarte mare, vineri seara, după ora 20:00, va fi o trupă de deschidere după care vor urca pe scenă cele două trupe mari ale momentului, Carla’s Dreams și 5 Gang . Cred că vor veni nu numai târgujienii la un astfel de spectacol ci şi turiştii, dar şi tineri din alte judeţe, pentru că ştiu tineri care plecau de la Târgu Jiu să vadă astfel de trupe în concert în alte oraşe. Noi sperăm să îi aducem aici măcar pe cei din Oltenia”.

Deocamdată locaţia nu este foarte ofertantă, mai ales dacă ar ploua, dar în curând gorjenii vor avea ocazia să vadă astfel de concerte mari şi pe stadion cum se întâmplă în marile oraşe.

Evenimentele artistice care vor avea loc în această vară în Târgu Jiu vor continua după acest week-end cu un concert de muzică populară care va fi organizat pentru iubitorii genului pa data de 23 iulie când la Târgu Jiu vor cânta Orchestra „Lăutarii” din Chișinău și Nicolae Botgros, Tarafului Lătărețu și Roberta Crintea, alături de invitații lor.

Vizualizări: 1,926

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Timp liber:

Citește și: