Cârţu are şase indisponibili pentru jocul de la Galaţi

Antrenorul Sorin Cârţu nu poate conta la Galaţi pe patru dintre jucătorii care au evoluat etapa trecută cu Steaua dar mai are şi probleme mai vechi de lot, în total pe lista indisponibililor aflându-se şase jucători. Este vorba de trei jucători suspendaţi, Stromajer care a primit cartonaş roşu etapa trecută şi de Rusu şi Hidişan, care au acumulat şapte şi respectiv patru cartonaşe galbene fiind şi ei suspendaţi. Pe lista indisponibililor se mai află Păcurar care a luat o pauză de la pregătire pentru că are o ruptură musculară şi Dedu care nu e complet refăcut după o accidentare mai veche. Ieri a fost scos din lot şi Kamara care acuza o durere pe coapsă.

Cârţu a precizat ieri că nu l-a pedepsit pe atacantul Jaka Stromajer pentru că a luat un cartonaş roşu în ultimul minut al meciului cu Steaua dar l-a acuzat că a luat gratuit primul cartonaş galben care a dus până la urmă la eliminarea sa.  „Pe Stromajer de ce să-l pedepsesc- Din punctul meu de vedere nu a avut o evoluţie încântătoare din momentul când a intrat în teren. M-a deranjat primul cartonaş galben pe care l-a luat, arbitrul fluierase şi el a şutat în minge după. Nu trebuia să-l prindă în ofsaid pentru că abia venise de pe bancă şi trebuia să fie altfel la faza respectivă”, a spus Cârţu supărat totuşi pe atacant pentru că a primit uşor primul galben lovind mingea după fluierul arbitrului. Tehnicianul crede însă ca la faza în care a căzut în careu atacantul nu a simulat deoarece a fost un contact pentru care se impunea penalti: „Nici la faza a doua nu trebuia să-i dea cartonaş, una peste alta a fost un contact acolo în careu. Să nu-mi spună mie arbitrul că nu ştia, că uitase că jucătorul mai avea un galben. L-a făcut într-un mod voit încât să echilibreze partida, după eliminarea lui Ovidiu Petre mi s-a părut că şi-a schimbat atitudinea deşi până atunci arbitrase bine. Mi s-a părut că parcă vroia ca echipele să termine la egalitate, rezultatul de 0-0 să nu supere pe nimeni. Sunt de acord că poate nu a fost penalti după părerea sa dar nu trebuia să-i dea galben pentru simulare. E acelaşi arbitru care a dat penalti pentru Dinamo în minutul 8 dintr-o fază din care au fost comentarii în care se putea da sau nu penalti. Dar atunci l-a dat”.

Cu sau fără penalti la faza respectivă, Stromajer şi-a lăsat echipa în zece oameni iar la meciul de la Galaţi fără prea mulţi atacanţi, chiar dacă aceştia nu prea sunt eficienţi în ultima perioadă. Fără Stromajer, Arrieta şi Kamara, Pandurii au plecat ieri la Bucureşti, de unde vor merge azi la Galaţi, cu un atacant de la echipa a doua în lot. Este vorba de golgheterul celor de la Pandurii 2, Vlăduţi, care a făcut deplasarea cu echipa împreună cu un alt jucător de la echipa a doua, Nae Stanciu.

Vizualizări: 97

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: